Blogg

Trondheim- Video


vet det er litt dårlig filming, men vi hadde det gøy så vi glemte å filme alt + at 90% av det vi filmet var føttene våre,ahahahah.

Syns? 

må gjøre video


  • Begynne å synge "Her kommer ole brumm, en liten bjørn i skogen, trallalalala bom jeg heter ole brumm" midt i butikken så alle hører det :-D
  • Gå å si til moren din "Mamma, jeg sykla ned en neger igår"
  • Sett dæ ned ved nånn på en benk ,og lat som du høre på musikk, og om person' snakke, sei at han ska ti still.
  • Last ned høytaler app / Kjøp lufthorn å gå bak følk å blås i den
  • Sætt dæ nemme nånn på en tilfeldig bænk og lat som du snakke i tlf og sei de mest pinlige tingan.
  • Gå rundt i gata og synge en sang så stygt dere kan.
  • Ta heisen opp og ned mange ganger
  • Drikk 2 glass melk (egentlig 3,  men da bruker vi så mye melk)
  • Gå irundt og si hei til folk
  • og til dere som har skrevet ting vi kan spise, vi skal lage en kopp hver med masse rart, siden vi ikke vet om andrea har alle tingene dere skriver hjemme.

Her er noen av tingene vi skal gjøre, måtte ta bort noen damen, Vi vil ha flere forslag til hva vi kan gjøre i trondheim,og hjemme! så bare kom med flere!


(sist gan vi var i trondheim)

Flere forslag til hva vi kan gjøre på trondheim og hjemme på onsdag?
 

Extensions- Resultat


Heihei, Da har jeg satt på extension og må si at jeg er ganske fornøyd. Ble ikke så brea bilder nå,men kan vise dere bedre senere. Btw, Før jeg satt på hadde jeg håret litt under skuldrene..
Hadde ikke noe av hvordan jeg så ut før.. Haaha, jeg gikk uansett altid med oppsatt hår da.

Hva syns du? 

Kruella & Buster


Hallo!

Tenkte jeg skulle skrive litt om hundene mine.
Dette er Kruella hun er 4-5 år tror jeg og hun er en Sky Terrier.Vi fikk henne for 1 år siden, å hun er veldig snill og rolig. Hun elsker å sove på senga mi.

Buster er 2 år å vi fikk han når han var veldig liten, han er også en Sky Terrier.Han er veldig kosete, men kan bli litt sur noen ganger cx

 

 

 

Åsså ett sexy bilde jeg fant av Eline..Har du dyr?

 

-Andrea

 

Extensions!


Hallo! Siden jeg for noen uker klipte meg så altfor kort.  Har jeg kjøpt meg keratin-Extension. Vet det sliter på gåre, men bedre enn at jeg går med hestehale 24/7.  Har kun 2 ganger vist meg med kort hår på skolen, Det er så stygt på meg!

Men nå har jeg endelig fått extension, Og luxuxhair er virkelig og annbefale! bestilte det igår i 2 tiden, Og har allerede fått de! superrask levering. + at det var salg og fri frakt. 

Imorgen skal mamma hjelpe meg med og sette på de, Har kjøpt med sånn limetang greier også. håper det går bra siden det er første gang med keratin.  Skulle nok gjort det til frisør, men sjekka prisene og for 1 pakke og sette på med at vi må kjøpe pakken selv kosta det over 4000,-  Det hadde jeg aldri gidda og brukt pengene på. Men nå gleder jeg meg til imorgen, ha en fin kveld/natt videre!:)

 
har du hatt/har extension?

10 ting om meg
-Jeg hater edderkopper- Jeg kan begynne og grine vis jeg får en på meg. 
-Jeg har en hund,hamster og to katter
-Jeg bruker extension (ikke akkurat nå,venter på nye)
-Jeg har farga håret mange ganger, men har nå min  naturlige hårfarge
-Jeg vil bli frisør 
-Jeg elsker og synge
-Jeg er en brødrister i forkledning
- Jeg hater håre mitt (uten extension)
-Jeg har 1 bestevenn(andrea),men mange gode venner! 
-Akkurat nå hadde hunden min det søteste blikket på meg


Kjenner du deg igjen av noe?
 //Eline

Hvilket kamera bruker vi -


Heisann lesere! nå tenkte jeg og skrive om hvilke kamera vi bruker, Vi bruker forskjellige kameraer,men begge er speilreflekser. 

Jeg (eline) bruker Canon eos 500D og er veldig fornøyd med det. Det kan filme og er veldig bra, etter min mening ivertfall.Det er også veldig bra med filming, men ulempen er at minnekortet går tomt fort vis du filmer, men det passer seg godt til en middels film, Det kommer jo ann på hvor mye GB du har på minnekortet!:) men her kan dere se noen bilder tatt med canon eos 500D
Ja, det ble bare to bilder siden kamerae mitt er utlada, og jeg ser ut som en bjørn akkurat nå, Dette er gammle bilder btw. Og jeg skulle ha flere med de ble liksom bittesmå.  

Men, Dette kameraet er til og anbefale vis du vil ha et kjempebra kamera som funker bra!


Så var det kamerae til andrea, Hun har Canon eos 1000D. Og hun er også veldig fornøyd med det, det er billigere en 500D og omtrent like bra med filming og alt. Dette annbefaler jeg også til de som ikke vil ha så dyrt kamera.

Siden vi har tenkt og hatt mange video blogger, kommer det godt med at vi har to kamera som går ann og filme med. somsagt så er ulempen men og filme med speilrefleks er at minnekortet går tomt litt fort, men det spørs jo om hvor stor minnekort du har da, Somsagt. Her har du også noen bilder tatt med 1000D

// Gamle bilderHvilket kamera bruker du? og er du fornøyd med det?

Er ikke hunden min søt btw?    

-Eline och Andrea

Må gjøre video!
Heisann! vi har tenkt å lage en må gjøre video til uka, Så derfor lurer vi på om dere har noen tips til hva vi kan gjøre. Vi kan gjøre mye, Og det beste er at vi skal til trondheim! så vi kan også gjøre noe gøy der! så bare kom med tips, vi gjør ALT,eller ihvertfall nesten. Bare kom med det! btw bilde er fra en må gjøre video fra sommer..

Hva kan vi gjør i må gjøre video? 

Starter og blogge!

Heisann! Denne bloggen har såvidt vært i bruk, men nå skal den endelig brukes! Nå har jeg laget ny header og design, så vi kan bare starte. men regner med vi ikke starter før helga :)

Akkurat nå har vi sikkert ingen lesere, så skjønner ikke hvorfor jeg skriver dette innlegge, men for og få lesere må vi jo skrive.. hahalol

På denne bloggen skal vi ha mest mulig videoblogger,der vi gjør noe morsomt, siden dette skal være en moroblogg,Og vis dere ikke syntes det er morsomt, så trenger dere heller ikke og sette dere på anonym og kommenter det :) 

Men da får dere kose dere mens vi jobber videre med og lage denne bloggen litt bedre eller hva jeg skal si, Blogges!

hits